Печелете докато шофирате вашия класически автомобил

Drive into a world of exciting events with us

Регистрирай колата си

Как работи

Регистрирайте вашия автомобил

Лесна и безплатна регистрация. Можете да предложите автомобила си с вас като шофьор или за самостоятелно шофиране.

Започвате да получавате резервации

Ние ви предоставяме вълнуващи резервации. Можете да приемете или отхвърлите всяка резервация, която ви предлагаме.

Споделяне на приключения

Станете част от вълнуващи събития и получавайте заплащане за прекараното време.

Защо да регистрирате вашия автомобил

  • Ние ви осигуряваме вълнуващи резервации
  • Запазете управлението като шофьор на вашия автомобил
  • Запазете личността си с анонимен профил
  • Получете заплащане за времето, което инвестирате
  • Лесно приемане и отказване на резервации
  • Напълно безплатно. Без обвързващи договори и такси

Често задавани въпроси


Изживейте вълнуващи задачи с вашия класически автомобил като сватби, филмови продукции и фотосесии. Всичко, което трябва да направите е да регистрирате вашия автомобил при нас; няма разходи, задължения или обвързващи договори и вие сте свободни да откажете всякакви задачи, които не представляват интерес за вас.

За собственик с вълнуващо превозно средство
Ако искате да се потопите във вълнуващи преживявания с вашия класически автомобил, вие сте попаднали на правилното място. BookAclassic предоставя класически автомобили за филми и реклами, като осигурява незабравимо преживяване за собствениците на автомобили и възможност те да спечелят пари. Ние регистрираме коли, които са подходящи за сватби, уникални и екзотични превозни средства за специални изложби, както и мотоциклети и скутери за витрини на магазини. Възможностите са безкрайни!

Доставчик на превозни средства за филми, музикални видеоклипове и реклами
Ние доставяме превозни средства за филмовата индустрия, компании за събития и фотографи в цялата страна.
BookAclassic е уредил ексклузивни превозни средства за няколко филма, музикални видеоклипове и реклами, където собствениците на превозни средства са се насладили на страхотно изживяване и са се облагодетелствали финансово в процеса.

Професионални услуги
BookAclassic непрекъснато търси професионални фирми за отдаване на лимузини под наем в България, които желаят да използват капацитета на техните коли по най-добрия начин. Ние имаме много запитвания за бизнес и VIP транспорт, както и за наемане на коли за сватби, които бихме искали да прехвърлим към вашата услуга. Нашата цел е да работим заедно с всички сериозни фирми, които предлагат лимузини и други превозни средства под наем в България. Регистрацията на всяко едно превозно средство в BookAclassic е напълно безплатна.

Превозни средства без табели
Превозни средства без регистрация или без застраховка също могат да бъдат регистрирани в BookAclassic. В тази ситуация ние приветстваме превозни средства, които не са в оптимално състояние, но имат уникален характер или специален вид. Тези превозни средства могат да бъдат резервирани за стационарни задачи като фотосесии, изложби, атракции на панаири, декор за магазини и т.н. или за шофиране на частни и затворени пътища.

Всяко запитване идва директно през нас и вашият автомобил остава строго анонимен на нашия уебсайт. Когато приемете задание, ние се грижим за всички подробности. Клиентът плаща такса за резервация, за да потвърди своя ангажимент, която също действа като наша комисионна. След като завършим уговорките, можете да се свържете директно с клиента, за да потвърдите резервацията и всякакви допълнителни подробности.


Вие трябва да сте собственик на винтидж кола или друго превозно средство. Превозното средство трябва да е минимум на 25 години, да има класически характер, или да е специално по друг начин. Ние също така с удоволствие приемаме лимузини, модерни луксозни коли или други превозни средства с уникален характер, дори и да са под 25 години. Превозното средство трябва да е в добро, законосъобразно и подходящо състояние. ГТП трябва да е преминат без значителни дефекти и неизправности.

Период на активност от-до
Много от превозните средства не се шофират през зимата. Когато регистрирате вашето превозно средство имате опция да изберете период, за който превозното средство е налично.


Почасовата ставка на вашето превозно средство в профила на BookAclassic се калкулира от момента, в който превозното средство напусне гаража, до момента, в който то се върне обратно. BookAclassic гарантира, че ще получите плащане за минимум 2 часа, дори когато пътуването отнеме само 30 минути. Вашето превозно средство може да бъде въведено в нашата система с възможност за плащане на половин час или на кръгъл час след 2-та стандартни астрономически часа (на половин час по подразбиране).

BookAclassic удържа комисионна от 20% от финалната цена за резервацията. Около 50 до 70% от тази комисионна ще бъдат използвани за рекламиране на вашето превозно средство.

BookAclassic предава клиентски контакти и задачи към собствениците на превозни средства. Нашата система ще се свърже с вас по имейл или чрез текстово съобщение, когато има платена резервация за вашето превозно средство. Таксата за резервация, която получаваме е нашето плащане и гаранция, че клиентът е сериозен и е резервирал превозното средство.

Веднага щом получим таксата за резервация, ние предоставяме цялата информация за клиента на вас. Ние ви молим да се свържете с клиента веднага и да съгласувате детайли, както и кога останалата част от сумата за комисионната се заплаща. При несъответствия или въпроси BookAclassic е тук, за да помогне.


Когато клиент желае да резервира вашето превозно средство, вие ще получите имейл или текстово съобщение с информация относно задачата. Вие трябва да отговорите в рамките на 24 часа в случай, че приемете. След 24 часа нашата система ще се опита да намери друго превозно средство за клиента.

Можете ли да кажете ‘Не, благодаря’?
„Да“ е краткия отговор. Когато клиент желае да резервира вашето превозно средство, вие ще получите имейл или текстово съобщение с информация относно възложената задача. Вие само трябва да приемете тези, които желаете. Важно е да отговаряте на запитванията възможно най-скоро така, че клиентът да не трябва да чака вашия отговор. Ако приемете задачата, тя става задължителна за вас.


Когато регистрирате вашето превозно средство в BookAclassic, ние се нуждаем от контактна информация, като име адрес, имейл и телефонен номер.Тази информация служи само за вътрешна употреба и няма да бъде предадена на трети лица. BookAclassic не разкрива идентичността на превозното средство и не разкрива къде превозното средство е паркирано или неговия регистрационен номер на заинтересовани лица. Единствено града, окръга и възрастта на превозното средство ще бъдат показани на нашия сайт. Причината за това естествено е, че искаме да защитим собствениците и да предотвратим кражби.


Пристигнете навреме на съгласувания адрес и покажете вашето превозно средство в най-добрият му вид. Превозното средство трябва да изглежда измито и чисто отвътре и отвън. Важно е да се свържете с клиента предварително, за да потвърдите неговите очаквания и времето за пътуване. Също така, трябва да съгласувате всички очаквания за вашето облекло и услуга или декорация на превозното средство.

'Проверка на превозното средство'
Добра идея е клиентът да има възможност да провери превозното средство преди задачата. Той може да поиска да види документи като застраховка, регистрация на превозното средство, ГТП и др.

Какво става, ако превозното средство се повреди?
Ако вашето превозно средство е в неизправност или има нужда от неочакван ремонт в деня на задачата, вие трябва незабавно да уведомите собственика или BookAclassic.Тогава ние имаме възможност да помогнем на клиента да намери друго превозно средство. Вие също можете да предложите на клиента алтернативно решение, ако сте способни да го направите. Ако предложението е отхвърлено, клиентът има право да отмени неговата поръчка. Ако задачата вече е платена, сумата трябва да бъде възстановена на клиента.

Отсъствие
Ако без предупреждение или без причина не изпълните задачата, вашето превозно средство ще бъде незабавно премахнато от нашия сайт. Вие трябва също да възстановите всяко получено плащане възможно най-бързо.

Отказ от права
BookAclassic е само портал за резервации между собственици и наематели на класически превозни средства.
BookAclassic поема отговорност само за разпространението на контакти между собственика и наемателите.
BookAclassic няма финансова или правна отговорност за използването на наето превозно средство, за неговото състояние, дефекти или повреди.

Напълно безплатно. Без обвързващи договори и такси Регистрирайте вашия автомобил
Classic vehicle

Имате ли нужда от класическа кола?

Направете незабравими вашата сватба или парти. Намерете мечтаната кола във вашия град.

Потърсете автомобил
Classic vehicle garage

Вие ли сте собственик на автомобила?

Безплатна реклама на вашия автомобил. Напълно безплатно. Без обвързващи договори и такси.

Регистрирайте вашия автомобил

Искате ли да получавате актуализации?

Абонирайте се сега

  Последните новини за класически автомобили!

  Бъдете първи да получите ексклузивни предложения по имейл от BookAclassic!

  Вземете вдъхновение за пътуване с класическа кола от цял свят!