За нас

BookAclassic е водещ европейски интернет портал за отдаване под наем на класически и винтидж коли. Ние сме най-бързо разрастващата се платформа за ретро коли, които винаги са на мода.

Нашата цел е да дадем на всички възможността да усетят тръпката от шофирането на класическа кола или супер автомобил. Насладете се на изживяването да шофирате вашата мечтана кола, докато сте на почивка или на избрано от вас събитие. С BookAclassic можете да шофирате през Тоскана с класическа Alfa Romeo Spider или да пътувато по Маршрут 66 с Ford Mustang кабрио от 1966 г. Където и да отидете, ние сме до вас.

BookAclassic предлага най-широката онлайн колекция от класически и винтидж превозни средства за индивидуални и фирмени събития, филмови продукции, реклами, панаири и музеи. Ефективното ни обслужване и бързата система за онлайн резервации, достъпна на различни езици, ни помага да правим по-щастливи нашите клиенти и собственици на автомобили.

Booking System
Countries
Online
Offline
Map

Животът е твърде кратък за скучни коли

BookAclassic е творение на иновативен датски предприемач, който е и страстен автомобилен ентусиаст. BookAclassic се появи на бял свят, защото се наситихме на безвкусни и отегчаващо практични автомобили. Ние сме тук, за да повишим осведомеността и да вдъхнем нов живот на колите с душа, класа и харизма. Ние искаме да споделим нашия ентусиазъм и страст за прекрасни и изящни класически коли и да изпълним улиците с красиви и секси превозни средства.

BookAclassic – Drive your dream!

BookAclassic Ltd.
1 Vine Street, Mayfair,
London, W1J 0AH
United Kingdom

Company Reg. No 07733024

+44 20 3826 8070

Classic vehicle

Имате ли нужда от класическа кола?

Направете незабравими вашата сватба или парти. Намерете мечтаната кола във вашия град.

Потърсете автомобил
Classic vehicle garage

Вие ли сте собственик на автомобила?

Безплатна реклама на вашия автомобил. Напълно безплатно. Без обвързващи договори и такси.

Регистрирайте вашия автомобил

Искате ли да получавате актуализации?

Абонирайте се сега

  Последните новини за класически автомобили!

  Бъдете първи да получите ексклузивни предложения по имейл от BookAclassic!

  Вземете вдъхновение за пътуване с класическа кола от цял свят!