Помощ и Контакти

 

 • Q A

  Как да изчисля цената за избран автомобил?

  1. Използвайте функцията за търсене: Изберете регион, събитие, дата и час.
  2. Кликнете върху "Търсене" за да видите наличните превозни средства и изберете желания автомобил.
  3. На профилната страница можете да изчислите цената, чрез въвеждане на адрес и кога ще ви е необходим автомобилът.

  Много е лесно!

 • Q A

  Как да разбера дали автомобилът е на разположение?

  Използвайте функцията за търсене: Изберете регион, събитие и дата. Кликнете върху "Търсене" за да видите наличните превозни средства за избраната дата.

  Много е лесно!

 • Q A

  Как да се свържа с BookAclassic при нужда от помощ?

  Екип „Обслужване на клиенти“ е на разположение всеки делничен ден между 9:00 ч. и 17:00 ч. Тук сме за да ви помогнем и следим всички резервации в сайта. Ако получите Имейл от нас, можете по всяко време да отговорите и да се свържете с нас ако имате въпроси или коментари.

  Ще се свържем с вас възможно най-скоро.

 • Q A

  Как да се свържа със собственика на автомобила?

  Можете да се свържете със собственика на автомобила само след направена резервация чрез BookAclassic:
  1. Върнете отговор на последния изпратен от нас Имейл съдържащ потвърждение на резервацията, с искане за контактите на собственика на автомобила.
  2. Попълнете формата долу, като посочите номера на резервацията (номера се съдържа в Имейла с потвърждението на резервацията), с искане собственикът на автомобила да се свърже с вас.

 • Q A

  Съвети за наем на сватбена кола

  Колко време продължава сватбата?

  Всичко около сватбата отнема време. Много време. Булката трябва да пристигне пет минути преди началото на сватбата. Църковната венчавка отнема от 30 до 60 минути, в зависимост, разбира се, от вида на услугата. Гражданският брак обикновено отнема от 20 до 45 минути, но, разбира се, вие ще искате да разполагате с време, за да се насладите на всеки миг от големия ден.

  Фотографът и сватбената кола

  Фотографите често използват сватбената кола като фон, за да създадат ефектни сватбени снимки. Това са снимките, към които ще се връщате в продължение на много години, така че е важно да се избира правилно. Професионалните фотографи знаят как точно да използват колата за най-добрите снимки. Те обикновено прекарват около час пред църквата, докато правенето на снимки от семеен приятел не може да отнеме толкова дълго време.

  Ретро коли и дълги сватбени пътешествия

  Една красива ретро кола от 20-те години, като Rolls-Royce Silver Ghost е възможно най-романтичната кола. Тези коли придават чар и провокират усмивки на лицата на гостите. Въпреки това трябва да сте наясно, че те често се движат с максимална скорост от 50-80 км в час, така че пътуването може да отнеме повече време. В градския трафик това рядко е проблем, но на път би изглеждало изключително бавно, така че трябва да вземете това предвид. Общата тенденция е класическите автомобили (автомобили, които са на повече от 35 години) да се движат с около 70 до 100 км в час. Все пак, това не е състезание, така че просто седнете и се наслаждавайте на деня!

  Спортни коли

  Малките спортни автомобили могат да изглеждат романтични, но реалността често е по-различна. Повечето спортни автомобили са малки, ниски и тесни за краката. Обикновено това не е подходящо за големи сватбени рокли, букети и високи токчета. Така че, преди да се вгледате в малките спортни автомобили е важно да се провери дали има място за елегантно влизане и излизане от автомобила.

  Открити сватбени коли и лошото време

  Най-романтичният начин да пристигнете на сватбения си ден през лятото е в красива открита кола. Въпреки това трябва да се уверите, че покривът може да се вдига и затваря, в случай, че завали. Имайте предвид, че съществува вероятност някои ретро коли да бъдат засегнати от проливни дъждове.

  Самостоятелно шофиране

  Самостоятелното шофиране наистина е забавно, ако сте запознати с колата предварително. Това е впечатляваща гледка, когато излизате от църквата, но е важно да сте минали тест драйв преди това и да знаете как се управлява Ферари. Не бихте искали да се изправите пред 70 гости и да се злепоставите, ако не сте в състояние да контролирате автомобила. Има няколко доставчици, които предлагат услугата самостоятелно шофиране на класически сватбени автомобили, но трябва да бъдете добре подготвени предварително. Класическите автомобили често изискват адаптация и добри шофьорски умения.

  Деца в сватбената кола

  Това не винаги е добра идея. На много малки деца може да не им допадне обстановката. Ще си спестите сълзи, крясъци и стрес, ако оставите децата с баба. Те пак ще могат да се насладят на деня и да си направят снимки с колата. Също така не забравяйте, че много класически автомобили са без предпазен колан на задната седалка (това е напълно законно), но децата трябва да бъдат предпазени.

  Облеклото на шофьора

  Шофьорите на наетите сватбени коли обикновено са добре облечени. Както можете да си представите шофьорите обикновено са с тъмен костюм и / или шофьорска шапка. Моля, консултирайте вашите очаквания с шофьора, когато резервирате мечтаната кола.

  Шампанско и декорации

  Обикновено това е индивидуална услуга при наема на сватбена кола. Някои доставчици предлагат и двете услуги, други оставят тази задача на вас. Моля, отправете Вашето запитване към шофьора, когато запазвате колата.

 • Q A

  Почасово заплащане

  Всички представени автомобилни профили имат почасово заплащане. Моля, обърнете внимание, че почасовото заплащане винаги се брои от момента, в който превозното средство напусне гаража на собствениците, до момента, в който бъде върнато обратно. Всички резервации са минимум 2 часа, дори и ангажиментът да отнеме само 30 минути. Причината затова е, че собственикът отделя едно и също време, за да приготви превозното средство, независимо дали ползването отнема ½ или 5 часа.

 • Q A

  Резервация и плащане

  Нашата система за определяне на цената ви дава общата сума на резервацията. Цената се калкулира от максималната скорост на превозното средство и разстоянието от точка А до точка Б чрез Google Maps и времето, за което искате да имате колата за снимки и т.н. Процент от общата цена се заплаща онлайн като такса, когато резервирате превозното средство. Това дава гаранция, че колата няма да бъде наета от друг за същата дата. Резервацията не е приключила и ние не таксуваме таксата от вашата кредитна карта преди собственикът на превозното средство да е приел резервацията. Останалата част от плащането за резервацията ще бъде уредена директно със собственика на превозното средство.

 • Q A

  Отхвърляне на резервация

  Ако противно на очакванията не успеем да завършим вашата резервация, вие ще бъдете уведомен по имейл или чрез текстово съобщение, във възможно най-кратък период от време. Данните за вашата кредитна карта ще бъдат автоматично изтрити от нашата система.

 • Q A

  Анулиране

  Ако желаете да отмените вашата резервация, можем да ви възстановим плащането, ако това се случи в следващите 24 часа от момента на резервацията. За съжаление не можем да ви възстановим плащане, ако отмените вашата резервация по-късно от 24 часа след момента на резервацията, защото превозното средство ще е било резервирано за вас на датата, на която сме се съгласили.

  Ако поради някаква причина, превозното средство не може да бъде карано, собственикът ще ви информира във възможно най-доброто време преди събитието да се проведе. Разбира се, вие можете да изискате таксата за резервацията ви да бъде възстановена, ако собственикът не намери друго превозно средство или решение на проблема. В случай, че превозно средство липсва без причина или предупреждение, моля да уведомите BookAclassic възможно най-скоро. Ние ще премахнем превозното средство от нашият сайт и ще ви върнем таксата.

 • Q A

  Проверка на превозното средство

  Обикновено е възможно да инспектирате превозното средство, след като сте платили таксата за резервация. Комуникирайте със собственика за вашите очаквания и се насладете на превозното средство със собствените си очи.

Нуждаете ли се от още помощ?