Шофирайте мечтаната кола

Self Drive classic car hire

Търсите уникален ретро автомобил за самостоятелно шофиране?

Попаднали сте на правилното място! Много автомобилни фенове мечтаят за собствена класическа или ретро кола, но нямат финансова възможност за подобна покупка. Защо не наемете класическа кола за самостоятелно шофиране и да изживеете същата тръпка и удоволствие? BookAclassic предлага на всички фенове на ретро и класически коли, възможността да шофират мечтаната кола “за едно кръгче“. Чрез нашия сайт можете да изпитате емоцията да застанете зад волана на вашия мечтан класически автомобил за толкова дълго, колкото желаете. Наемате и шофирайте мечтаната кола!

Мечтаете да шофирате Ферари, Астън Мартин или Бентли за един ден?

Класическите ретро автомобили определено привличат погледа. Все по-популярни, ретро автомобилите наистина карат хората да “обръщат“ глави след тях. Вземете под наем, вместо да закупувате? BookAclassic предлага ретро класически и спортни автомобили под наем за самостоятелно шофиране в цялата страна. Отдаване под наем за самостоятелно шофиране на спортни автомобили и ретро автомобили е много популярно и ние в BookAclassic предлагаме най-луксозните коли от марки като Ферари, Ламборгини, Астън Мартин, Мазерати, Бентли, Ягуар и Порше. Шофирайте мечтаната кола чрез BookAclassic!

Където и да отидете, ние сме с вас

Ако планирате меден месец, специално пътуване или просто вашата почивка, но не искате да ползвате поредната скучна, “модерна“ кола под наем, благодарение на нашия обхват можете да “пътувате ретро“ с BookAclassic! BookAclassic е дом на хиляди класически и ретро автомобили в световен мащаб, с клиенти правещи резервации в няколко континента. Можете да резервирате от вкъщи колата на мечтите си за следващото си пътуване, на родния си език без никакви трудности с лесен процес на резервация. Можете дори да организирате нещата така, че когато пристигнете вашата кола да ви чака на летището. Какво ще кажете да шофирате стилен Jaguar E-type по време на вашата почивка в Майорка?
Или може би да шофирате червена Алфа Ромео кабрио от 1960-та в романтичен Тоскански пейзаж и красиви селца?! Ние можем да осъществим вашата мечта само с няколко клика в нашия сайт.
Така че, ако винаги сте мечтали да хвърлите куфар си в Американска класическа кола и да шофирате по Route66 или да започнете почивката си в Алпите с ретро Мерцедес, с оригинални кожени седалки и старо радио, BookAclassic ще ви помогне да сбъднете своята мечта.

  • 8000+ Събития

  • 6000+ Превозни средства

  • 35+ Държави

  • 24/7 Поддръжка

Наемете модерно Ферари или класическа кола за едно уникално преживяване

Търсите да наемете за шофиране класическа кола? Уникално и незабравимо е усещането да получите ключовете за Ферари, Ламборгини или Астън Мартин. Изживейте мечтата си за ден или седмица като собственик на чистокръвна спортна класическа кола.

Шофирайте мечтаната кола за един ден, уикенд или цяла седмица

При нас можете да наемете Ферари или Порше за три времеви периода. Първият вариант е наемане за един ден. Също така можем да предложим вариант с наемане за уикенда – получавате колата в Петък и я връщате в Неделя. Или за по-пълно изживяване можете да наемете вашата мечтана кола за цяла седмица и да усетите какво е чувството да притежавате Ламборгини или Астън мартин. Шофирайте мечтаната кола с BookAclassic сега.

Потърсете автомобил
World map

Нашият процес

Как работи

Globe
Намерете вашата

мечтана кола

Вие сте само на 20 секунди от резервацията на мечтаната кола. Тук можете да намерите най-богатата колекция в света от уникални класически и спортни коли. Мечтите са по-добри в реалния живот!

Hands
Резервирайте

мечтаното пътуване

Разгледайте нашата колекция и получете незабавно цена за вашето събитие. Процесът за резервация и плащане е опростен и сигурен. Ние ще ви напътстваме през целия процес.

Vehicle
Спрете да мечтаете и да започнете

да шофирате

След като резервацията ви е потвърдена, собственикът на автомобила ще се свърже с вас директно, да уточните всички необходими подробности за вашия голям ден. Ще бъдете готови за незабравимо преживяване.

Перфектният подарък

Вашият партньор е автомобилен фен, който винаги е искал да направи “едно кръгче“ със мечтаната кола? Ваш роднина празнува рожден ден или ваш приятел фен на класическите коли има добра новина? Изживяването от шофиране на класическа ретро кола е перфектният подарък за автомобилни фенове. Можете да изберете точно кога те ще получат колата, за да може да ги изненадате точно когато те не очакват. Изживяването да шофираш за ден или седмица Порше е перфектният подарък за мъж, който вече има всички материални неща или за жена със слабост към бързите коли. За това незабравимо преживяване можете да поръчате ваучер за шофиране на Ферари, Ламборгини, Порше или Астън Мартин, в нашата страница за подаръчни ваучери.

Пълно обучение за да се насладите на преживяването

Наемайки автомобил чрез BookAclassic, вие сте в добри ръце. Преди да получите колата ще бъдете напълно обучени как да управлявате Астън Мартин, Ламборгини или Ферари. Също така, има възможност за тест драйв, за да сте подготвен за вашия уикенд насаме с мечтания от вас спортен автомобил. Всички автомобили в каталога на BookAclassic са собственост на нашите партньори и са поддържани по изключително висок стандарт. Собствениците с радост ще ви съдействат по някакъв начин, при въпроси относно как да получите колата за вашата мечтана екзотична разходка.

Поддържане на високи стандарти

За наемане на спортна кола има съответните изисквания. Както знаете, автомобилите не са играчки – те са мощни машини и трябва да бъдат третирани с уважение. Поради тази причина има инструктор към всяка кола, който да гарантира, че имате необходимите умения за шофиране и контрол на Ферари или подобен автомобил.

Резервирайте и шофирайте!

Ценовият калкулатор на BookAclassic е вашият "интелигентен инструмент" за вашето изживяване, с интуитивен и опростен процес за изчисление на цената.
Нашият интелигентен алгоритъм за изчисление на цената е преминал през няколко хиляди резервации и чрез него ще получите най-конкурентна цена. Всяка година хиляди любители на ретро автомобили се възползват от нашата резервационна платформа и правят резервации в много различни страни. Обемът на успешни резервации, които са били обработени чрез BookAclassic ни поставя в идеална позиция, за да ви предложим експертно обслужване.

Потърсете автомобил
World map

Вдъхновете се

Изследвайте света

Driving: Lake District

Venture to one of England's most beautiful locations where the roads are a petrolhead's dream.

Прочетете повече
Passion for Porsche

Spend a balmy summer's evening cruising past the Dolomites in a red Porsche 911

Прочетете повече
France: our top 10!

As World Champions once again, I feel it's only right that we celebrate the beautiful country of France.

Прочетете повече
SAS dreams

Joining up with 22 SAS Pandion and Gold members on the British Classic Car weekend

Прочетете повече

Testimonial from Emma Williams bg - Надежден процес на резервация Emma Williams Client

Надежден процес на резервация

Преживяването беше невероятно и си струваше парите. В началото бях притеснен за предварителното плащане, но резервацията беше страхотна! Собственикът на автомобила беше невероятен и разменихме имейли с идеи за събитието. Определено бих препоръчал и използвал отново!

Testimonial from Joe Hindle bg - Лесно и ефективно Joe Hindle Client

Лесно и ефективно

Уебсайтът е много лесен за използване и можете да изчислите цената веднага, с лесен процес на резервация. Изпратих детайлите на шофьора веднага, за да организираме сватбения ден. Шофьорът беше на място - добра комуникация. 100% бих препоръчал BookAclassic!

Testimonial from Emma Williams bg - Надежден процес на резервация Emma Williams Client

Надежден процес на резервация

Преживяването беше невероятно и си струваше парите. В началото бях притеснен за предварителното плащане, но резервацията беше страхотна! Собственикът на автомобила беше невероятен и разменихме имейли с идеи за събитието. Определено бих препоръчал и използвал отново!

Testimonial from Joe Hindle bg - Лесно и ефективно Joe Hindle Client

Лесно и ефективно

Уебсайтът е много лесен за използване и можете да изчислите цената веднага, с лесен процес на резервация. Изпратих детайлите на шофьора веднага, за да организираме сватбения ден. Шофьорът беше на място - добра комуникация. 100% бих препоръчал BookAclassic!

Искате ли да получавате актуализации?

Абонирайте се сега

  Последните новини за класически автомобили!

  Бъдете първи да получите ексклузивни предложения по имейл от BookAclassic!

  Вземете вдъхновение за пътуване с класическа кола от цял свят!