Наем на лимузини

Наем на лимузини в цялата страна и ВИП транспорт

Наем на лимузини в цялата страна и ВИП транспорт, използвайки известни марки лимузини като Bentley, Jaguar, Mercedes, Rolls Royce и американски марки като Buick, Cadillac и Lincoln.

BookAclassic предлага наем на лимузини и ВИП транспорт с лимузини в цялата страна.

Оставете ни да се погрижим за вашите гости или ВИП персони, осигурявайки най-доброто обслужване за лимузини.

Британски лимузини

Ако искате да наемете класически или ретро лимузини, ние можем да Ви предложим да изберете между всички големи британски марки, като Bentley, Daimler, Jaguar и Rolls Royce, всички от които представляват стилни превозни средства за Вашите ВИП гости.

Американски лимузини

Ако се нуждаете от нещо с място за всички и искате да бъдете забелязани, то САЩ винаги имат отговор. Лимузините на Cadillac и Lincoln Town винаги са добър избор. Обикновено има място за 8 ВИП персони, които могат да се насладят на напитки и лакомства от бара и да гледат новините на вградения телевизор.

Наем на немски ВИП лимузини

Също така можем да ви предложим немски ВИП транспорт, като BMW и Mercedes. По този начин може да осигурите за вашите ВИП гости комфорт и сигурно придвижване.

Автобуси лимузина

В BookAclassic можете да наемете автобуси лимузина от всякакъв вид – специализирани сме в класически автобуси, като лондонските двуетажни автобуси , които могат да привлекат вниманието на вашите ВИП гости, това е най-предпочитаният от много хора транспорт.

Бизнес събития и транспорт за бизнес партита

В случай, че бизнес събитието изисква уникален облик, ние можем да осигурим уникални автомобили, както и транспорт за бизнес събитие. В BookAclassic можете, наред с други неща, да наемете самолети, ретро парен локомотив или двуетажен лондонски автобус за вашето бизнес парти или бизнес пътуване! Така че, ако имате идея, но не и транспорт, свържете се с BookAclassic и ние ще гарантираме вашето бизнес парти да бъде уникално и незабравимо!

Тиймбилдинг

Предлагаме голям избор от автобуси, пожарни коли и военни превозни средства за всички видове тиймбилдинг събития в страната. Разгледайте нашия каталог от автомобили за вашето събитие и намерете автомобила, от който имате нужда на BookAclassic, което прави вашия тиймбилдинг уникален.

Section background
Classic vehicle

Имате ли нужда от класическа кола?

Направете незабравими вашата сватба или парти. Намерете мечтаната кола във вашия град.

Потърсете автомобил
Classic vehicle garage

Вие ли сте собственик на автомобила?

Безплатна реклама на вашия автомобил. Напълно безплатно. Без обвързващи договори и такси.

Регистрирайте вашия автомобил

Искате ли да получавате актуализации?

Абонирайте се сега

  Последните новини за класически автомобили!

  Бъдете първи да получите ексклузивни предложения по имейл от BookAclassic!

  Вземете вдъхновение за пътуване с класическа кола от цял свят!