Класически автобус под наем

Ретро и класически автобус под наем за вашата сватба и празненство

Ретро и класически автобус под наем за вашата сватба, парти или фирмено събитие?
Класическите и ретро автомобили са много популярни за наемане за сватби и други празнични събития. Но, не всеки е наясно, че има възможност да се наеме и класически ретро автобус за подобни събития. Дори, автобусите са по забавни поради много причини, една от която е че в тях може да се настани цялата група от гости.

Пътуване с класически парти автобус може да включва ретро музика, шампанско и много спирания по пътя, за да добавите “цвят“ и разнообразие на вашето парти. Може да бъде включен пикник и посрещане на избрано от вас място.

Класически автобус под наем означава място за всички

Привлечени ли сте от носталгичния чар на автобус Volkswagen от 70-те години? Или, може би класически двуетажен Лондонски автобус може да бъде по-подходящ за вашето парти или фирмено събитие?
BookAclassic предлага богат избор от класически автобуси с до 35 места плюс допълнителни места за правостоящи.

Може би няма нужда да споменаваме, че големия ретро автобус ще бъде перфектен фон за вашите снимки по време на празненството. Може да избирате от различни забавни форми и цветове, които да се напаснат с декорацията на вашето тематично парти или сватба.

Volkswagen е винаги добър избор

Ако искате носталгия и чар от 70-те години, Volkswagen е винаги добър избор. Оригиналният VW Westfalia Camper е оборудван с хладилник, мивка, маса и красиви пердета. Volkswagen придава стилен облик за сватба и никога не разочарова. Някой от автобусите могат да се наемат без шофьор. Ако сте правоспособен шофьор, можете вие да заемете мястото на шофьора и да направите романтично пътуване. Само вие и вашата половинка в класически ретро автобус Volkswagen.

Резервацията е много лесна

Разгледайте нашата селекция от класически и ретро автобуси под наем и добавете черешката на тортата за вашия голям ден. Резервациите се обработват бързо и лесно чрез нашата онлайн резервационна система. Просто изберете любимата си кола или автобус и въведете необходимата информация, за да получите незабавно ценова оферта.

Може да резервирате директно или се свържете с нас за съвет. Ще ви съдействаме с експертно мнение базирано на нашия дългогодишен опит в отдаването под наем на класически и ретро автобуси. С радост ще ви помогнем да откриете перфектния автобус за вашето събитие. Но, не отлагайте твърде дълго – ретро автобусите са популярни и много търсени за сватби и други празненства.

Ако предпочитате да наемете друг вид автомобил за вашата сватба или парти, ние разполагаме с широка гама от автомобили Ролс Ройс, Бентли, Ягуар, Линкълн, Мерцедес и Кадилак. Разгледайте нашия каталог и ще откриете подходяща кола за всеки вкус.

Разгледайте нашата колекция от класически и ретро автобуси под наем за сватби и събития. Гарантиран начин да направите вашата сватба и събитие да се помни за дълги години.

Section background
Classic vehicle

Имате ли нужда от класическа кола?

Направете незабравими вашата сватба или парти. Намерете мечтаната кола във вашия град.

Потърсете автомобил
Classic vehicle garage

Вие ли сте собственик на автомобила?

Безплатна реклама на вашия автомобил. Напълно безплатно. Без обвързващи договори и такси.

Регистрирайте вашия автомобил

Искате ли да получавате актуализации?

Абонирайте се сега

  Последните новини за класически автомобили!

  Бъдете първи да получите ексклузивни предложения по имейл от BookAclassic!

  Вземете вдъхновение за пътуване с класическа кола от цял свят!