Печелете с вашата класическа кола

Собственици на класически и ретро автомобили могат да се регистрират безплатно в BookAclassic

Печелете с вашата класическа кола! Собственици на красиви класически коли могат да ги добавят в базата данни на BookAclassic и да печелят пари от своята стилна инвестиция. Глобалната платформа може да се използва в цялата страна.

Класическите и ретро автомобили предизвикват усещане за елегантност и носталгия, затова хората често искат да се възползват от тях при специални събития, от сватби до абитурентски балове. Собствениците на тези впечатляващи автомобили от друга епоха вече могат да се възползват от BookAclassic, като отдадат под наем колата си на хора, които искат да я ползват, от Ферари до ретро Бентли от 1920 г., всички имат място в нашата платформа. Превозните средства в сайта са с обща стойност повече от няколко стотин милиона лева, с продължаващо увеличаваща се стойност, след постоянното добавяне на още ретро автомобили към платформата от нови автомобилни ентусиасти.

BookAclassic дава пълна свобода на собствениците на класически автомобили при отдаване под наем, като им позволява да изберат събитията и резервациите, които да приемат. Собствениците могат да с колата си цял ден и дори да удвоят спечеленото като шофьори, за да са сигурни, че тяхното превозно средство се третира с уважението, което заслужава. С толкова много любители на класически и ретро автомобили в цялата страна, собствениците на изключителни и луксозни автомобили могат да превърнат своето хоби в печелившо занимание, което да им позволява да поддържат своите превозни средства в перфектно състояние, докато се наслаждават шофирайки ги, като също така могат да разширят колекцията си в бъдеще.

Върнете си от 2 до 3 пъти сумата за вашата класическата кола с безплатен профил

Печелете с вашата класическа кола – толкова е лесно! Собствениците на класически автомобили могат да получат до 30 резервации на година чрез резервационната система на BookAclassic. Някой от собствениците успяват да си върнат от 2 до 3 пъти сумата платена за автомобила с безплатен профил в BookAclassic.

Включете се сега!

Печелете с вашата класическа кола във филмова продукция

Използването на BookAclassic не ограничава собствениците на автомобили да ползват автомобила си за големи събития и самостоятелно шофиране, те имат възможност да предоставят своето превозно средство за ползване в Холивудски филмови продукции и ТВ реклами. BookAclassic специализира в предоставянето на класически автомобили и други уникални превозни средства при заснемане на филми, давайки възможност на техните собственици да покажат своите красиви автомобили и да опитат нещо ново. Филмовите екипи са готови да покажат превозно средство, което се вписва в тяхната продукция, независимо дали това е автомобил от 1930 г., подходящ за гангстерски филм или спортна кола за музикален видеоклип на известен изпълнител.
Платформата може да ви помогне да привлечете клиенти, ползващи вашата кола за търговски изложения и изложби. Организаторите на събития знаят, че ефектните коли привличат вниманието на публиката, особено когато има уникална история за автомобила и вие сте готови да я разкажете.

Обслужване на различни събития

Освен подходящи за сватби, има още събития, от които можете да печелите отдавайки под наем вашата класическа или ретро кола. От абитурентски балове до корпоративни събития, вие можете да помогнете на всеки желаещ да пристигне със стил на своето специално събитие, наемайки вашата класическа кола и вас като шофьор.
Добавянето на класически автомобил може да помогне на вашите клиенти да създадат едно незабравимо преживяване за тяхното събитие. Чрез BookAclassic тези, които обмислят наемането на кола за своето събитие могат да намерят най-доброто решение за тях, независимо дали търсят спортен автомобил или предвоенен ретро автомобил. Използването на платформата дава на автомобилните ентусиасти голям набор от потенциални клиенти, които търсят да добавят нещо специално към своето събитие, което им позволява да печелят пари от тяхната инвестиция и хоби и да споделят страстта си с другите.

Допълнение за всяка сватба

Много двойки планират наемането на класическа или ретро кола за сватбения ден, добавяйки усещане за романтика, елеганс и стил към големия ден. Използвайки BookAclassic дава на собствениците на тази автомобили достъп до доходоносен пазар, като им позволява да направят сватбения ден още по-специален за щастливата двойка, осигурявайки им луксозен транспорт.
Независимо дали имате спортен кабриолет, идеален за лятна сватба или стилен ретро автомобил за снежна обстановка, можете да намерите пазар за вашия автомобил в BookAclassic. В допълнение можете да сте и шофьор, ставайки част от специалното събитие на наемателите. Без съмнение сватбеният фотограф ще използва за снимките красивата ви ретро кола, независимо дали става дума за Ягуар или Кадилак.

Предложете самостоятелно шофиране

Много хора мечтаят да притежават свой собствен класически или ретро автомобил, но по една или друга причина нямат възможност и няма да пропуснат шанса да вземат под наем един изключителен автомобил “за едно кръгче“. Чрез BookAclassic можете да предложите вашата кола под наем и за самостоятелно шофиране, давайки на клиентите ви да изпитат тръпката и вълнението да застанат зад волана на топ автомобил. Печелете с вашата класическа кола сега!

Независимо дали авто ентусиаст иска да наеме колата ви за един ден или цяла седмица, можете да го намерите чрез платформата на BookAclassic. Самостоятелно шофиране от клиент, често е перфектният подарък за автомобилни фенове, затова бъдете сигурни, че ще откриете много възможности за отдаване на вашата кола под наем, особено ако сте собственик на луксозен бранд като Ферари, Ламборгини, Астън Мартин или Порше.

BookAclassic издига наемането на класически коли на друго ниво

В BookAclassic правим наемането на класически и ретро автомобили бърз и лесен процес, с ясни цени и резервационна система, която се използва за наемане на стилни автомобили от цял свят. Нашите потребители няма нужда да се занимават с попълване на огромни форми за регистрация, пълни с излишни въпроси, като вместо това се възползват от моментална калкулация на цената за всяка кола публикувана в платформата на BookAclassic, преди да направят своята резервация. Нашата уникална ценова и резервационна система, създадена специално за наемане на класически автомобили, прави процеса максимално оптимизиран за собственици на автомобили и техните наематели, за да може и двете страни да имат перфектно изживяване.

Section background
Classic vehicle

Имате ли нужда от класическа кола?

Направете незабравими вашата сватба или парти. Намерете мечтаната кола във вашия град.

Потърсете автомобил
Classic vehicle garage

Вие ли сте собственик на автомобила?

Безплатна реклама на вашия автомобил. Напълно безплатно. Без обвързващи договори и такси.

Регистрирайте вашия автомобил

Искате ли да получавате актуализации?

Абонирайте се сега

  Последните новини за класически автомобили!

  Бъдете първи да получите ексклузивни предложения по имейл от BookAclassic!

  Вземете вдъхновение за пътуване с класическа кола от цял свят!